Na wat vertraging, nu over! - Reisverslag uit St. Marys, Canada van Erik Trompert - WaarBenJij.nu Na wat vertraging, nu over! - Reisverslag uit St. Marys, Canada van Erik Trompert - WaarBenJij.nu

Na wat vertraging, nu over!

Door: Erik Trompert

Blijf op de hoogte en volg Erik

29 Juni 2011 | Canada, St. Marys

Hallo allemaal,

Ik had beloofd een berichtje te plaatsen als ik over was! Dus bij deze!

Planning was dat ik hier gisteravond rond half acht (lokale tijd) zou aankomen. Alleen het vliegtuig was overboekt en omdat ik niet in een rolstoel zat, geen baby was, niet op leeftijd was of andere beperkingen had, mochten ik en 5 andere mensen niet mee. Nadat ik door de KLM was voorzien van een volle maag, 600 euro schadevergoeding en een taxirit naar de kamer van Eline (Amsterdam), kon ik vanochtend om 9.20uur vertrekken vanaf schiphol, alwaar ik 's ochtends alweer netjes op kosten van de KLM was heengebracht.

Om half 1 stond de boer en dus tevens gastheer mij al op te wachten. Na een ritje en een MacDonaldsstop, hier ong 2,5 uur later aangekomen. Zojuist het bedrijf bekeken en kennis gemaakt met het gezin! Het zijn erg leuke mensen en ze hebben vier kinderen tussen 1 en 8 jaar oud. Aangezien er meteen al 2 tegelijk mijn hand wilden vast houden bij de Mac, zal dat vast ook erg gezellig worden!

Next time more!

Bye Bye

• 30 Juni 2011 - 05:44

Freek En Gerda:

Het verhaal over de vertraging hadden we via je thuisfront al vernomen. Gelukkig had je geen aansluitende vlucht die je anders ook gemist zou hebben.
    Met je schadevergoeding kun je nu nog een paar keer vaker naar de Mac!
    Veel succes en plezier en we blijven je volgen.

• 30 Juni 2011 - 07:02

Paps En Mams:

Hoi Erik,

Achteraf toch ook wel boffen: toen kon je nog een extra bezoekje bij Eline brengen in Amsterdam.
    We houden ook bericht per e-mail.
    Heel veel plezier daar!

Hartelijke groet!

• 30 Juni 2011 - 08:49

Baltus:

ik wilde dat de klm mij 600 euro betaalde voor een nachtje met Veronique

• 30 Juni 2011 - 12:20

Gerda Nijkamp:

maar Baltus, jij bent toch al op leeftijd en volgens de regels van de klm mag je dan zonder overnachting vertrekken.....
    (Grapje....)

• 01 Juli 2011 - 02:37

Joke:

Hallo Erik,
    Niet gek zo'n extra zakcentje, komt vast van pas na dit feestweekend. Ik heb je niet meer gesproken, dus bij deze, fijne tijd gewenst in Canada.
    Ik zit nu in de wacht, vandaag thuis rest inkuilen m.b.v. mark. Ik wens je daar heel veel plezier toe!
    groet Joke

• 01 Juli 2011 - 06:47

Robin:

Al weer aan het aftellen? :P

• 04 Juli 2011 - 10:16

Adri En Henny:

Wat fijn dat je ondanks vertraging goed aangekomen bent,we hopen dat je al een beetje gesetteld bent,
    jou kennende is dit wel zo.
    Heel veel werkplezier enmaak er een mooie periode van.
    groet van je oom en tante uit de polder die zich verheugen op het feest van a.s zaterdag,in onze gedachten ben je er ook bij!!!!