Papa weer naar huis en Eline nu hier
Door: Erik Trompert
Blijf op de hoogte en volg Erik
14 Augustus 2011 | Canada, St. Marys
Toen hij eenmaal door de douane was zijn we richting St Marys vertrokken. Het was hier inmiddels 22.30 uur voor NL 4.30uur. Donderdag zijn we 's ochtends naar een Farmers market geweest. Heel veel kraampjes, mensen en koeien. 's Middags een mennonite tour gedaan. Erg mooi om te zien dat deze mensen nog zonder stroom leven en alles met paard en wagen doen.
Vrijdag hebben we bedrijven bekeken en eind van de middag heeft de baas zelf nog hooi balen van het land gehaald terwijl ik hielp met melken. 's Avonds zijn we naar een soort bijeenkomst van een studieclub geweest.
Zaterdag weer bij een bedrijf wezen kijken, 's middags naar de rodeo geweest en 's avonds zijn uiteten geweest met Ben en Annemieke (De ouders van Remco, waar papa een aantal nachten heeft geslapen)
Zondag hebben we wat in een wallmart rondgelopen en naar een autorodeo geweest.
Maandag hebben we weer 2 bedrijven bekeken en bij Greg gegeten. s' Avonds stond ik weer bij het vliegveld in Toronto, nu samen met papa om Eline op te pikken. Toen Eline eenmaal was aangekomen zijn we doorgereden naar Terry Kroekenstoel (oude stagebedrijf van 5 jaar geleden), hier hebben we nog een heel tijdje gekletst.
Dinsdag hebben we bij Terry, rondgekeken op het bedrijf, rond gereden in de buurt en 's avonds gepokerd. Ik geloof dat papa er erg goed in was!
Woendag zijn we vertrokken richting de Niagara falls. Dit was natuurlijk erg indrukwekkend, zelfs voor de 2e keer. Nadat we achter de watervallen hadden gelopen en met de boot er heen waren gevaren, zijn we terug gereden, via een oud plaatsje (Naja oud voor Canada dan)en een groot wijngebied. 's Avonds weer een potje gepokerd bij Terry.
Donderdagochtend zijn we vertrokken richting de CN Tower. Ook dit was erg mooi, alleen de lange wachtrijen waren wat minder. 's Avonds is papa weer richting NL vertrokken.
Vrijdag hebben Eline en ik Toronto bekeken en zijn we naar de familie Brinke gereden. 's Avonds meteen naar een feestje geweest met een live bandje.
Zaterdag naar een opendag geweest en weer de mennonites bekeken. 's Avonds zijn we met Remco en Karen wat gegeten en zijn we naar een discotheek geweest.
Morgen beginnen we aan onze lange reis naar Calgary. Tot de volgende update dan maar!
14 Augustus 2011 - 15:52
Koen:
Geniet er lekker samen van!!!!!! -
14 Augustus 2011 - 16:11
Jan En Ees:
Wat geweldig zo'n reis,wat een mooie plaatjes!!
Geniet er samen nog maar van!!!!
(de kermis in Wesepe is wel doorgegaan, al was jij er niet..)
Heel veel plezier samen. groetjes Jan en Ees. -
15 Augustus 2011 - 07:33
Jos:
Goeie verhalen ET, geniet er nog ff van! -
15 Augustus 2011 - 11:54
Rik M.:
Goed verhaal baas! Je ziet er op de foto's ook weer erg blij uit! Veel plezier samen, geniet ervan!! X -
15 Augustus 2011 - 17:42
Erwin P:
Erik!
Mooie verhalen jongen. Geniet er nog maar van en ik spreek je wel weer een x op tentfeest in de buurt!
groeten Erwin -
15 Augustus 2011 - 19:11
Marjolein:
Heee Erik & Eline!
Klinkt goed allemaal!! Heel veel plezier nog samen! Enjoy!
Groetjes Marjolein -
16 Augustus 2011 - 20:24
Dick En Ina:
Ha Erik en Eline,
Het is altijd leuk om op de hoogte te zijn jullie belevenissen. Op de foto's is ook goed te zien hoe afwisselend de dagen zijn.
We wensen jullie een mooie reis naar Galgery.
Fijne vakantie!
Veel groeten,
Dick en Ina -
17 Augustus 2011 - 06:37
Freek En Gerda:
Ha die Erik en Eline,
Geniet van jullie vakantie samen. Het wordt nog stiller in Averlo, want de gemeenschap gaat op reis naar Denemarken!
Groeten uit Colmschate -
17 Augustus 2011 - 13:57
Paps & Mams Trompert:
Ha Eline en Erik,
Bedankt voor de leuke foto's! Dat maakt de enthousiaste verhalen helemaal compleet.
Heel veel plezier gewenst op jullie reis van oost naar west!
Groetjes van allen hier -
18 Augustus 2011 - 22:06
Gert-Jan Trompert:
Hallo Erik en Eline,
Leuk dat jullie belden, sorry maar was nog een beetje slaperig. Had graag meer gehoord van de trip maar dat kom dan nog! Leuk dat jullie in Thunder Bay zijn. In Thunder Bay in de haven vind je silo's waar het graan van het westen heen wordt gebracht per trein en op de boot gaat. Wel mooi om te zien.
Mijn oud stage adres is: 10248 John St Rd Murillo, ON P0T 2G0
Het is tussen de straten Boulter Rd en Nicholettes RD aan de john street road. Mud lake road ligt daar in de buurt.
Zijn vrouw heet Peggy. Eigenlijk moet je ook even naar de valley vragen daar zijn heel veel mooie melkveebedrijven te vinden. Allemaal Nederlanders. Thunder bay feeds moet je eigenlijk ook even langs gaan. Is kleine winkel met cowboylaarzen en hoeden. Leuk om te zien.
Succes. Ik ga weer slapen -
18 Augustus 2011 - 22:10
Gert-Jan Trompert:
Wel in de stal kijken he, hij heeft mooie koeien -
22 Augustus 2011 - 19:43
Adje:
Erik en Eline
mooie verhalen!!
veel plezier nog met elkaar en tot volgende week!!!
24 Augustus 2011 - 18:39
Louise / Mama:
Hallo Eline en Erik,
Heel tijdje niets gehoord. We hopen dat jullie het nog steeds super hebben daar aan de over-/westkant!
Wij zijn aan het aftellen naar 1 september.......
Gelukkig nog maar een weekje!
Groeten van ons allemaal -
29 Augustus 2011 - 13:56
Mark Berends:
Heej Eline en Erik!
Mooie verhalen en foto's hebben jullie online staan, ben benieuwd naar de rest als jullie donderdag thuis komen! Geniet er nog ff van en alvast een goeie reis! Groeten Mark